MERSİN / AKDENİZ - Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

May

Okulumuzda Sağlık beslenme ve Hijyen içeriğiyle öğrencilerimize seminer verildi.

Nis

Bir Elmanın İki Yarısı Projesi 3. ayağı kapsamında Mersin Deniz Ticaret Odası Mesleki Teknik Anadolu Lisesindeydik.

Nis

Gençler Ve Yıldızlar Atletizm İl Birinciliği Özel Sporcular Gençler ve Yıldızlar Atletizm İl Birinciliği Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi göstermiş oldukları başarıdan dolayı  kutlarız.

Nis

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik oklumuz rehberlik servisince "Hayır Diyebilme" ve "Kişisel Sınırları Koruma" etkinlikleri yapıldı.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Nedeniyle Okulumuzda bir dizi etkinlik yapıldı

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Fazilet DURMUŞ okulumuza ziyaret gerçekleştirdi.

Mrt

Bir Elmanın İki Yarısı projesi kapsamında gerçekleşen etkinliklerin ikinci ayağında Zeki Sabah İlkokulundaydık...

Mrt

21 Mart Down Sendromlular günü hasebiyle okulumuzda düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz  dans gösterisi yaptılar.

EV ZİYARETLERİMİZ BAŞLADI.

Mrt

Bir Elmanın İki Yarısı adlı projemizin startı verildi.